‘FC Utrecht heeft duidelijk nieuws voor Ihattaren’

Foto: ‘FC Utrecht heeft duidelijk nieuws voor Ihattaren’

Thom Haye heeft zaterdagavond mogelijk zijn laatste duel voor NAC Breda gespeeld. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs.

Volgens Voetbal International is sc Heerenveen één van de geïnteresseerden. De Friezen verkochten Joey Veerman aan PSV en haalde Anas Tahiri op bij RKC Waalwijk. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij, want volgens de berichtgeving is technisch manager Ferry de Haan op zoek naar versterking voor zowel op de korte als lange termijn. De meeste aandacht gaat hierbij naar het middenveld. Naast de vertrokken Veerman hebben Rodney Kongolo, Siem de Jong en de gehuurde Nicolas Madsen ene aflopend contract in het Abe Lenstra Stadion. De 26-jarige Haye ziet men als een directe versterking.

Haye heeft in Breda nog een verbintenis tot medio 2023, maar ziet een stap hogerop wel zitten. “Ik denk dat ik bij veel ploegen in de Eredivisie een meerwaarde kan zijn. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben”, liet de oud-speler van AZ, Willem ll, Lecce en ADO Den Haag zaterdag weten aan ESPN. Naar verluidt heeft hij naast Heerenveen nog andere opties.

UPDATE 11/1

Inmiddels is één van die eerder genoemde ‘andere opties’ bekend: FC Utrecht heeft ook serieuze interesse in Thom Haye. Hoewel Mohamed Ihattaren onlangs nog aan Utrecht werd gelinkt, is volgens BN/De Stem de kans groter dat Haye de Domstedelingen komt versterken deze maand. Naar verluidt krijgt hij dus de voorkeur boven Ihattaren.

Stunt Utrecht alwéér met een zege op Ajax, komend weekend? Scoor bijna 6x je inleg!

Wie zou jij eerder halen: Haye of Ihattaren?

  • Haye
  • Ihattaren
725+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie