Steven Gerrard kraakt VAR: “Hoelang heb je nodig?”

Foto: Steven Gerrard kraakt VAR: “Hoelang heb je nodig?”

Aston Villa ging gisteren met 1-0 onderuit tegen Manchester United in de FA Cup en werd dus uitgeschakeld. De arbitrage (de VAR) keurde echter een doelpunt van Danny Ings af en daar hadden de officials liefst drie minuten voor nodig…

Oefenmeester Steven Gerrard meldde zich na het laatste fluitsignaal bij de BBC en deed zijn beklag: “Hoelang heb je nodig? Het duurde drieënhalve minuut voordat de officials eruit waren. Ze hebben wel naar twee of drie dingen zitten kijken.” Hij kon niet anders dan zich neerleggen bij de beslissing: “Als de VAR een beslissing maakt, heb je die te accepteren. Je kan het toch niet veranderen.”

De Aston Villa-coach zei het te makkelijk te vinden om alleen naar de arbitrage te wijzen: “Maar het is erg zwaar. We liggen uit de FA Cup, terwijl ik deze competitie als een kans zag om iets moois neer te zetten. De jongens hebben alles gegeven, maar het was het niet goed genoeg. We domineerden grote delen van de wedstrijd, maar waren niet meedogenloos genoeg. Zowel voorin als achterin. We moeten onszelf daarin verbeteren.”

Fluitconcerten

Liverpool-legende kreeg bepaald geen hartelijke ontvangst op Old Trafford, maar daar kon hij wel om lachen. Hij reageerde met een knipoog: “Het was vrij rustig! Ik heb rumoerigere stadions meegemaakt. Het was een goede bekerwedstrijd, een mooie sfeer. En wat ik over me heen krijg, laat ik van me afglijden.”

Gary Lineker is het overigens eens met Gerrard, want hij schrijft op Twitter: “Wát een gekke ingreep van de VAR. Móést er een reden worden gevonden om het doelpunt af te keuren? Ik weet niet of het wel genoeg was…”

Verdien 2.10 keer je inleg als Villa in de bovenste helft van de Premier League eindigt!

Snap jij Gerrard?

  • ik wel
  • Ik niet
44+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie