Ali B slaat keihard terug naar VI-analist: “Obsessie”

Foto: Ali B slaat keihard terug naar VI-analist: “Obsessie”

Rapper Ali B kreeg er deze week in Veronica Inside flink van langs omdat hij vlak na de heroïsche zege van Max Verstappen besloot om bij de coureur om de nek te gaan hangen, en voor zijn eigen Instagram-pagina een (poging tot) een muzikale ode aan hem te brengen.

Johan Derksen zei in VI: “Dan komen alle kwijlebabbels, die bekende Nederlanders langs die die jongen dan ook nog gaan lastigvallen. Die vinden zichzelf plotseling heel belangrijk.. Mag ik even braken? Die arme ziel (Max Verstappen, red.) gedraagt zich fatsoenlijk, die denkt: joh, hou eens op met dat geouwehoer! Misschien is dit verbinden, dat wij dat niet begrijpen.”

Reactie Ali B

Naast Ali B maakten ook onder meer Gordon en Barbara Barend even de blits na de winst van Max. De ‘knuffelmarokkaan’ reageert nu: “Mooi om te zien dat ik zo veel aandacht krijg van mensen die vinden dat ik te veel aandacht krijg. Ach, het zijn altijd dezelfde die zeiken over jou. Haters. Johan Derksen voorop. Voor de rest vermakelijk.”

Volgens Ali klopt de insinuatie over zijn dronkenschap bovendien niet. “Nee hoor, ik drink niet. Ik was hooguit dronken van geluk en dat zal ik altijd koesteren. Ik heb daar niemand zijn toestemming voor nodig en wat betreft Johan the grumpy old man? Die vind ik gewoon grappig, ook als het voor de zoveelste keer over mij gaat. Ik gun hem die obsessie.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Vind jij Ali B leuk?

  • Ja
  • Nee..
1365+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie