Letsch pareert transferkritiek en wijst op viertal

Foto: Letsch pareert transferkritiek en wijst op viertal

In dagblad De Gelderlander is vandaag forse kritiek geleverd op de transferzomer van Vitesse, waarin de club Markus Schubert, Romaric Yapi, Toni Domgjoni, Julian von Moos, Yann Gboho en Nikolai Baden Frederiksen naar Arnhem haalde.

“Met de exit van Schubert (afgelopen weekend voor het eerst gepasseerd ten faveure van Jeroen Houwen, red.) staat nu elke zomerse aankoop op het tweede plan bij Vitesse. Het zomerse transferbeleid is zo bezien niet succesvol”, stelt de krant. Maar trainer Thomas Letsch is het daar niet mee eens en zegt dat bijvoorbeeld Ghobo en Frederiksen ‘tachtig procent van de wedstrijden spelen’. Verder zijn Yapi en Von Moos volgens de Duitser prima breedteversterkingen.

Steun voor Spors

Alleen Domgjno valt nog wat tegen, erkent Letsch. “In de zomer is alles volgens plan verlopen. Ik vertrouw volledig op Johannes”, vervolgt Letsch over Johannes Spors, de technisch directeur bij Vitesse. “In alles tellen ook de achtergronden. De markt speelt een rol. Wat is voor ons haalbaar? Sportief en financieel. En kijk naar de resultaten. Vorig jaar was geweldig, nu staan we op plek vijf in de Eredivisie. We kunnen via Mura nog door in Europa. We hebben Anderlecht en Tottenham Hotspur verslagen. Dit is gewoon een goed seizoen.”

Letsch steunt Spors tot slot nog extra: “Hij heeft Wittek, Rasmussen, Broja en Openda gehaald. Allemaal top. Ik vind het transferbeleid goed. Voor mij is een keeper halen in de winter nu geen optie. Dan denk ik eerder aan andere posities. Natuurlijk heb ik zo mijn wensen. Maar daar ga ik geen uitspraken over doen.”

Scoort Vitesse donderdag in beide helften tegen NS Mura? 1.72x je inleg bij bet365!

Het was al met al een prima transferzomer van Vitesse

  • Eens
  • Oneens
13+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie