Koeman vraagt NOS: publiceer mijn interview niet

Foto: Koeman vraagt NOS: publiceer mijn interview niet

Erwin Koeman ‘danst op een vlammende vulkaan’, zo kopte de NOS vandaag boven een groot stuk rondom de trainer van de controversiele club Beitar Jeruzalem.

De omroep spreekt van ‘bestuurlijke onrust, beruchte en racistische supporters en torenhoge sportieve verwachtingen’ bij Beitar, en dat krijgt Koeman dus allemaal op zijn bordje in Israël.  Tot overmaat van ramp is clubeigenaar Moshe Hogeg nu gearresteerd. “Hij wordt verdacht van 21 verschillende zaken, een lange lijst van criminele feiten”, zegt NOS-correspondent Ties Brock vanuit Israël. “Fraude en oplichting maar ook zeden- en drugsdelicten. De politie heeft ook op de club een inval gedaan om alles te doorzoeken.”

Verder ‘is de club de greep van La Familia’, de genadeloze harde kern van de club. De NOS sprak ook met Koeman zelf, maar die heeft later gevraagd om het interview toch niet te publiceren. “Door alle commotie rond de eigenaar wil Koeman niet dat het interview verschijnt en die wens respecteert de NOS. Ondanks dat het een persoonlijk verhaal is en hij geen verkeerd woord over de club heeft, wil Koeman voorkomen dat er op wat voor manier dan ook nog meer onrust ontstaat”, legt de omroep uit.

Hectische tijden

Voor Koeman wacht sowieso al een turbulente periode, want er komen duels met de drie grote clubs van Isräel Maccabi Tel Aviv, Maccabi Haifa en Hapoel Beer Sheva aan, gevolgd door de beladen stadsderby tegen Hapoel Jeruzalem. Koeman staat momenteel achtste met Beitar.

Wint Beitar dit weekend van Hapoel Hadera? 2.25x je inleg!

Snap jij dat Koeman uberhaupt hieraan begonnen is?

  • Ja, dat snap ik wel
  • Nee, dat snap ik niet..
99+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie