‘Ajax mag Mauricio Pochettino bedanken’

Foto: ‘Ajax mag Mauricio Pochettino bedanken’

Het zou een enorm drama zijn voor Ajax als oefenmeester Erik ten Hag halverwege het seizoen overstapt naar Manchester United. Zo ver hoeft het echter helemaal niet te komen, want er zijn een aantal trainers die makkelijker op te pikken zijn voor The Red Devils.

De naam van Zinédine Zidane wordt behoorlijk vaak genoemd, maar klaarblijkelijk heeft ook Mauricio Pochettino wel oren naar een dienstverband op Old Trafford. Volgens het dagblad The Daily Mail ziet de Argentijnse hoofdtrainer van Paris Saint-Germain het wel zitten om bij de Mancunians aan de slag te gaan.

Hij zou zich in ieder geval niet senang voelen in Parijs, waar hij nog altijd in een hotel woont. Daar komt nog eens bij dat zijn familie nog altijd in Londen resideert, waar Pochettino het tussen 2014 en 2019 (niet onsuccesvol) voor het zeggen had bij Tottenham Hotspur. Last but not least vindt hij het naar verluidt moeilijk om met ‘ego’s’ als Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi om te gaan. Al is het natuurlijk zeer de vraag of Cristiano Ronaldo en Paul Pogba het minder hoog in de bol hebben…

Ten Hag

United heeft nog geen contact gelegd met de 49-jarige coach, maar dat zou nog kunnen gebeuren. Ten Hag lijkt in ieder geval géén oren te hebben naar een transfer. Gisteren reageerde hij op de geruchten: “Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn, dus dan moet ik het goede voorbeeld geven. Ik weet van niks, ik heb niks gehoord, dus daar hoef ik me helemaal niet mee bezig te houden. Ik richt me alleen op Ajax.”

Winnen The Red Devils dit seizoen de FA Cup? Je kunt van €100 €800 maken!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Pochettino een goede optie?

  • Ja
  • Nee
599+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie