Ten Hag baalt: “Dan moet je wel het verschil maken”

Foto: Ten Hag baalt: “Dan moet je wel het verschil maken”

Oefenmeester Erik ten Hag vindt dat Ajax op zaterdagavond van Heracles Almelo had moeten winnen. Hij baalt van het 0-0 gelijkspel en wijst vooral naar Antony, die behoorlijk wat grote kansen liet liggen voor de rust in het Erve Asito.

Zet nu in op de wedstrijden van Ajax bij bet365 en pak een vette welkomstbonus!

“Het was een strijd, maar dat hadden we kunnen voorkomen door in het begin van de wedstrijd onze kansen te benutten. Vooral via Antony”, zegt de trainer voor de camera van ESPN. “Zijn keuzes waren niet altijd goed. Wanneer moet je afwerken? Wanneer moet je doorpassen? Dat had-ie niet altijd goed in de gaten. Hij had veel dreiging en was moeilijk af te stoppen, maar dan moet je wel het verschil maken.”

Volgens Ten Hag was de openingsfase van Ajax best goed: “Heracles had niets in te brengen. Na een minuut of 25 kregen ze wat kansen, dat is logisch. Aan die kansen gingen wel overtredingen vooraf, maar dat terzijde. In de tweede helft kregen ze één heel grote kans. Die krijgt een tegenstander altijd wel, als je continu op hun helft speelt. Ik denk dat wij zes heel goede kansen kregen om het verschil te maken. Maar Heracles ging erin geloven, en dan krijg je een wedstrijd zoals je die kunt verwachten.”

Vechtwedstrijd

Langzaamaan werd het een vechtwedstrijd in Almelo: “Heracles heeft goed gespeeld, maar dat lag aan ons. Ze gingen steeds een stapje harder lopen. Ik denk dat iedere ploeg het hier lastig heeft. Wij moeten iedere wedstrijd winnen, en als we dat niet doen, is dat niet goed genoeg. Helder, daar moeten we ook eerlijk in zijn. Maar uiteindelijk hebben we ook niet verloren. Als je niet kunt winnen, dan mag je ‘m ook niet verliezen. Dat hebben de jongens goed begrepen.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Had Antony moeten scoren?

  • Ja
  • Nee
290+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie