“Lukaku droomt nog van andere grootmacht”

Foto: “Lukaku droomt nog van andere grootmacht”

Romelu Lukaku keerde afgelopen zomer door de grote poort terug bij Chelsea, dat maar liefst 115 miljoen euro neertelde om hem na twee succesvolle jaren weg te kapen bij Internazionale. Voor de Belgische spits kwam zo een droom uit, want hij aasde al een hele tijd op revanche bij de club waar hij als kind al supporter van was, maar tijdens zijn eerste periode niet kon doorbreken. 

Op wedstrijden van Chelsea inzetten doe je bij bet365. Ontvang nu €100 bonus!

Zijn makelaar Federico Pastorello stelt dat Lukaku echter ook nog van een andere club droomde. “Tijdens zijn laatste seizoen bij Manchester United zat hij al met Chelsea in zijn hoofd. Maar ook Real Madrid, moet ik toegeven”, vertelde Pastorello aan Sky Sports. “Dat is een andere droom in zijn carrière, maar Chelsea was altijd 100 procent zijn doel.” 

Behalve de liefde voor Chelsea was het ook Thomas Tuchel die Lukaku overtuigde om terug te keren. “Meneer Tuchel gaf echt een fantastische speech. Hij gaf hem het gevoel dat hij hem echt wou, dat hij het laatste ontbrekende puzzelstukje was. Het is cruciaal voor een speler om een ploeg te kiezen waar de trainer hem echt wil.”

Topvorm ontbreekt

Na zijn transfer afgelopen zomer begon hij goed bij The Blues. Zo trof hij meteen doel tegen Arsenal, om niet veel later ook twee keer tegen Aston Villa te scoren. Daarna begon de machine echter te haperen. Zo staat hij de laatste zes wedstrijden droog voor de Londenaren. Ook raakte hij geblesseerd aan zijn enkel, waardoor hij tegen Norwich City en Southampton niet inzetbaar was. Het zal nog moeten blijken hoe lang de Belg precies uit de roulatie is.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Zie je hem ooit bij Real spelen?

  • Ja
  • Nee
73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie