‘Judas Genee naait Gijp en Derksen alwéér’

Foto: ‘Judas Genee naait Gijp en Derksen alwéér’

Sinds Wilfred Genee naar buiten lekte dat zijn toenmalige goede vriend Dennis Schouten mee ging doen aan Expeditie Robinson, waardoor Schouten zelf een boete van 15.000 euro vanwege het doorbreken van de geheimhoudingsplicht moest betalen, wordt Genee al ‘Judas’ genoemd in de Youtube-serie Roddelpraat.

In de nieuwste uitzending van Schouten samen met Jan Roos is Genee opnieuw gespreksonderwerp. Een ‘bron die dicht op het vuur zit’ weet namelijk te melden dat er vlak na de bekendmaking van het platform voor een dagelijkse talkshow van Genee, René van der Gijp en Johan Derksen nieuwe bonje is ontstaan.

Volgens Schouten heeft Van der Gijp aan Genee gevraagd ‘wat hij bij de contractonderhandelingen qua salaris zou moeten gaan vragen’. Wilfred is immers altijd al degene die de contracten voor Gijp en Derksen regelde. Maar wat bleek nu; Genee adviseerde Gijp dat hij ‘met 800.000 euro al erg goed zou zitten’. En dat terwijl Genee zelf al op 1.2 miljoen euro zit, en zelfs naar anderhalf miljoen wil gaan.

“Er is dus nu weer hommeles, omdat ze allemaal weten van elkaar wat ze verdienen. En ze weten nu ook dat Wilfred het niet helemaal eerlijk uitspeelt. Hij gaat er zelf met een heel grote zak geld vandoor. Er is achter de schermen gedoe. Gijp en Derksen willen de show nog wel maken, maar ze willen wel op hetzelfde zitten qua verdiensten. Daarom hebben zij nu ook tegen Genee gezegd dat hij de contractonderhandelingen voortaan niet meer mag doen voor hen. Voortaan gaat spelersmakelaar Rob Jansen (goede vriend van Van der Gijp, red.) dat doen. Ze vertrouwen het Wilfred niet meer toe, nu hij heeft gelogen over zijn eigen salaris”, aldus Schouten tot slot.

Zou jij het terecht vinden als Genee meer verdient aan de show dan Gijp en Derksen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
4557+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie