‘Toptalent Barcelona spil in toekomstplannen Messi’

Foto: ‘Toptalent Barcelona spil in toekomstplannen Messi’

Joan Laporta was er in zijn verkiezingscampagne duidelijk over: als hij president werd, dan zou hij er alles aan doen om Lionel Messi voor de club te behouden. Hoewel de Argentijnse steraanvaller afgelopen zomer geen gras liet groeien over het feit dat hij na dit seizoen zou vertrekken uit het Camp Nou, houdt FC Barcelona hoop op het aanblijven van haar sterspeler. 

Volgens Don Balon weet Laporta inmiddels wel dat het een hels karwij gaat worden om Messi te behouden. Barcelona heeft weinig vet op de botten en kan daardoor niet veel geld uitgeven op de transfermarkt. Volgens het Spaanse roddelmedium zou Messi twee tot drie versterkingen willen bij de Catalanen, maar is de belangrijkste troef om hem in het Camp Nou te houden al aanwezig bij de club. 

Messi zou de afgelopen weken erg gecharmeerd zijn geraakt van de talenten van Ilaix Morbia. De piepjonge middenvelder krijgt van trainer Ronald Koeman de laatste tijd veel kansen om zich te onderscheiden en dat lukt het jeugdproduct ook alleraardigst. Het zou hem zelfs de interesse van Manchester City hebben opgeleverd, maar een kans op een dergelijke overgang lijkt nihil. 

Sterker nog: Messi zou hebben gezegd dat hij sowieso vertrekt bij Barcelona op het moment dat Morbia verkocht wordt. Na de lofzang van Messi zou Barcelona er alles aan willen doen om Morbia voor meerdere jaren vast te leggen, in de hoop dat Messi het voorbeeld van het supertalent volgt en ook bijtekent in Barcelona. 

Geloof jij dit?

  • Nee,
  • Ja
186+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie