Koster haalt opgelucht adem: “Het was nodig”

Adrie Koster heeft zaterdagavond weer eens gewonnen met Willem II. Tegen VVV-Venlo (2-1) werd voor het eerst sinds 20 september een driepunter genoteerd.

“Het was nodig”, beaamde de oefenmeester van Willem II na afloop tegenover FOX Sports. Zijn elftal leidde binnen twintig minuten al met 2-0. “Dan moet je wat meer rust proberen te bewaren, maar we raakten een beetje de kluts kwijt. Dan wordt het billenknijpen.”

Georgos Giakoumakis bracht VVV voor rust terug tot 2-1 en de Limburgers kregen grote kansen op de gelijkmaker. Maar weet Vangelis Pavlidis, de maker van de openingstreffer: “De laatste wedstrijden hebben we weinig punten veroverd, dus dit is een belangrijke zege.”