‘Hazard moet ook competitiestart Real Madrid missen’

Foto: ‘Hazard moet ook competitiestart Real Madrid missen’

De voorbije dagen was er in de Spaanse pers alweer heel wat te doen over de fysieke toestand van Eden Hazard. De vedette bleef bij de Belgische national ploeg in de interlands tegen Denemarken en IJsland twee keer 90 minuten op de bank en bovendien gaf Roberto Martinez aan dat Hazard nog lang niet klaar was om officiële wedstrijden te spelen. Dat zorgde ervoor dat in Spanje de alarmbellen weer af gingen. 

Meteen gingen er weer berichten rond dat Hazard met overgewicht teruggekeerd was uit vakantie en dat zijn geteisterde enkel, waaraan hij in maart geopereerd werd, opnieuw zou opspelen. Maar volgens El Chiringuito is dat eerste alvast zeker geen item voor Zinedine Zidane. Het medium stelt dat de coach van Real zich “nul zorgen maakt over het overgewicht van Hazard”. 

De enkel baart Zidane dan weer meer zorgen, zo lijkt het. Hij zou de medische staf van Real dan ook gevraagd hebben om zeker niets te overhaasten met de enkel van Hazard, want hij wil absoluut vermijden dat zijn sterspeler opnieuw zou hervallen in zijn blessure. 

UPDATE 17.40u 

Dat ze bij Real geen risico willen nemen met de fysieke toestand van Hazard, blijkt nu nog eens. Het Laatste Nieuws meldt immers dat onze landgenoot volgend weekend nog niet in actie zal komen, wanneer De Koninklijke zijn seizoen opent met een wedstrijd tegen Real Sociedad. Hazard trainde nog niet met de groep bij Real sinds hij terugkeerde van de Rode Duivels en dus wordt hij logischerwijs niet klaar geacht om te spelen.

Vorig seizoen kon Hazard de hoge verwachtingen in Spanje niet inlossen, nadat hij van Chelsea overkwam. Mede door vele blessures kwam hij slechts tot zestien LaLiga-duels, waarin ook maar één keer het doel werd gevonden.

Zie jij Hazard dit seizoen wél goed presteren?

  • Ja
  • Nee
45+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie