De beste voetbaluitzendingen van deze week: einde is nabij!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: einde is nabij!

De heerlijke dagen vol zomerplezier zijn aangebroken, ondanks dat velen door corona niet ver van huis gaan. Gelukkig is dat geen probleem, want de competities in Italië en Spanje bereiken deze week hun hoogtepunten. Genoeg reden om thuis te blijven dus. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 13 juli 



We trappen de week af met een goed programma. Wie van Louis van Gaal houdt, of simpelweg benieuwd is naar de carrière van de befaamde coach met zijn mooie, Engelse uitspraken, heeft geluk. Een speciale documentaire over de oud-bondscoach is vandaag namelijk te zien. Het is een voorbode voor de goede avond die je nog te wachten staat.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 13 juli hieronder:


15.48 uur op FOX Sports 2: DOC: Zij die Louis van Gaal waard zijn, 19.05 uur op Ziggo Sport: Villarreal – Real Sociedad, 20.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester United – Southampton, 21.35 uur op Ziggo Sport: Granada CF – Real Madrid


In de avonduren is het Villarreal dat in eigen huis speelt tegen Real Sociedad. De club die plek nummer vijf bezet houdt in de Spaanse competitie moet de nummer acht zien te bedwingen om de afstand op Getafe te bewaren. Hoewel de kans klein is dat Villarreal zelf nog kan stijgen op de ranglijst, speelt Sociedad nog voor belangrijke punten. Met winst kan de club maar zo de zesde plaats overnemen en mogelijk zelfs nog Villarreal inhalen.



Toch is de grootste wedstrijd in LaLiga pas later op de avond. Granada speelt in eigen huis tegen de koploper van de Spaanse competitie, Real Madrid. Mocht Granada, de nummer tien in de competitie, punten weten weg te snoepen bij De Koninklijke zorgt dat direct weer voor een spannende competitie. Het verschil tussen Barcelona en Real Madrid dringt bij verlies van de Madrilenen terug naar één punt.




Dinsdag 14 juli



Ook de dinsdag heeft een interessant programma op de planning. In de Serie A neemt de spanning toe als het om de tweede plaats gaat. Juventus lijkt het kampioenschap al gewonnen te hebben, maar voor het zilver ligt alles nog open. Atalanta kan dan ook stappen zetten om de tweede plek veilig te stellen mits er gewonnen wordt van Brescia Calcio.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 14 juli hieronder:


12.00 uur op FOX Sports 3: DOC: Iedereen houdt van Gini, 21.05 uur op Ziggo Sport: Chelsea – Norwich City, 21.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Atalanta – Brescia Calcio


Woensdag 15 juli



Waar deze week nog geen kraker heeft gehad, komt daar op de woensdag verandering in. Niet alleen wordt de week heerlijk door midden gebroken, maar ook staan Arsenal en Liverpool tegenover elkaar op het veld. Het kampioenschap is dan ook al beslist, maar dat wil niet zeggen dat spektakel uitblijft tussen de kampioen en de nummer drie van de Premier League.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 juli hieronder: 


11.00 uur op FOX Sports 3: DOC: De zomer van de Zwarte Panter, 21.05 uur op Ziggo Sport: Arsenal – Liverpool, 21.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Sassuolo – Juventus


Donderdag 16 juli



De donderdag schotelt een knotsgekke avond met voetbal voor doordat in Spanje de voorlaatste speelronde wordt aangedaan. Combineer dit met een volledige speelronde in de Serie A en de Premier League en het is direct duidelijk waarom Ziggo Sport Switch om 20.50 uur begint. Via deze programmering krijg je alle hoogtepunten van de avond mee zonder dat je hoeft te zappen.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 16 juli hieronder:


18.30 uur op Ziggo Sport: Leicester City – Sheffield United, 20.50 uur op Ziggo Sport: Ziggo Sport Switch, 20.56 uur op Ziggo Sport Voetbal: FC Barcelona – CA Osasuna




Vrijdag 17 juli



Op de vrijdag moeten we collectief bijkomen van de knotsgekke donderdagavond. Dat wordt ook duidelijk in de programmering, want bijzonder veel soeps is er helaas niet te vinden. We hebben het te doen met een documentaire van de Betonspits, Dirk Nanninga, een bijzonder toernooi en een wedstrijd in de Premier League.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 17 juli hieronder:


15.00 uur op FOX Sports 3: DOC: Dirk Nanninga: Lieverd van Beton, 19.30 uur op Ziggo Sport: Ziggo eBattle Ajax Summer Break, 20.50 uur op Ziggo Sport Voetbal: West Ham United – Watford


Om half acht nodigt Ziggo Sport je uit voor een speciaal voetbaltoernooi met bekende Ajacieden. Sergiño Dest, Joël Veltman en Nicky Romero zijn van de partij in dit FIFA-toernooi. De spelers nemen het op tegen elkaar, influencers en eSporters om te ontdekken wie op de virtuele velden ook goed een balletje kan trappen.



Wie toch liever een wedstrijd kijkt met spelers van vlees en bloed, kan inschakelen rond negen uur voor een wedstrijd in de Premier League. Nu in Engeland de competitie ook langzaam maar zeker eindigt, zien we West Ham United nog in actie komen tegen Watford. Voor beide teams staat er veel op het spel, want de twee teams staan met 34 punten gelijk in de competitie en tevens gevaarlijk dichtbij de degradatiezone. Wie deze wedstrijd wint, mag zichzelf dan ook zo goed als veilig rekenen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie