Rekik neemt het op voor veelbesproken Kalou: “Je bent meer dan een vriend”

Foto: Rekik neemt het op voor veelbesproken Kalou: “Je bent meer dan een vriend”

Karim Rekik steunt de door Hertha BSC weggestuurde Salomon Kalou. De aanvaller nam een video op waarin hij het niet zo nauw nam met de hygiënemaatregelen door de coronavirus. De Bundesliga-club greep hard in en stuurde de Ivoriaan weg.

Volgens BILD nam de oud-Feyenoorder dinsdag afscheid van zijn ploeggenoten. De geëmotioneerde Kalou bood in tranen zijn excuses aan. Hierdoor kwam zijn tijd bij Hertha – nadat hij in 2014 arriveerde – tot een eind. Niet onbelangrijk is om te vermelden dat de 97-voudig international anders 30 juni zou vertrekken uit Berlijn. Zijn contract liep dan af en een verlenging zat er niet in. Kalou was op een zijspoor geraakt en speelde dit seizoen maar zeven wedstrijden.

‘Ik wil beginnen met je te bedanken’, schrijft Rekik, die sinds 2017 bij Hertha speelt, over Kalou op Instagram. ‘Niet alleen voor wat je hebt gedaan voor Hertha BSC, maar voor het voetbal in het algemeen. Bovendien wil ik je bedanken voor de impact die je hebt gehad op mijn persoonlijke leven. Je bent een van de meest vriendelijke, meest eerlijke mensen die ik ken en dat is waarom je voor mij meer dan een vriend bent. Je bent mijn broer.’

Het is nog onbekend wat de 34-jarige Kalou volgend seizoen doet. Door zijn transfervrije status is hij in deze financieel zware tijden voor veel clubs een aantrekkelijke optie. Met de geruchtmakende video heeft hij zich echter niet populair gemaakt. De afgelopen maanden is Kalou geregeld in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord.

Moet Feyenoord werk van Kalou maken?

  • Ja, zeker omdat hij transfervrij is
  • Nee, hij heeft zijn beste tijd gehad
78+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie