Bizar: Smolov lapt coronavoorschriften aan zijn laars voor 18-jarige verloofde

Foto: Bizar: Smolov lapt coronavoorschriften aan zijn laars voor 18-jarige verloofde

Fedor Smolov heeft zich onmogelijk gemaakt bij zijn club Celta de Vigo. De markante Russische aanvaller nam het niet zo nauw met de Spaanse regels wat betreft zelf-isolatie en vloog met zijn privéjet naar Rusland. Dit om de verjaardag van zijn 18-jarige verloofde te vieren.

Smolov had bij de clubleiding meerdere keren toestemming gevraagd om naar zijn vaderland af te reizen, vanwege een ‘persoonlijke zaak’. De club kon deze toestemming echter niet geven, gezien de regels die zijn opgesteld in Spanje tegen het indammen van het coronavirus. Het is niet de bedoeling om het land te verlaten. Smolov trok daar niks van aan en vloog met een privé-jet naar Rusland.

De ‘persoonlijke zaak’ waar Smolov het over had blijkt het verjaardagsfeest van zijn vriendin Yumasheva te zijn geweest. De kleindochter van voormalig Russisch president Boris Yeltsin is achttien jaar oud geworden en Smolov wilde de brunette persoonlijk feliciteren. Smolov en de twaalf jaar jongere tiener verloofden zich in januari van dit jaar.

Smolov, die in 2010 kort voor Feyenoord speelde, is al de tweede speler van Celta die de regels wat betreft de lockdown in Spanje aan zijn laars lapt en het land verliet. Eerder kreeg ploeggenoot Pione Sisto al te maken met de nodige kritiek, nadat hij zijn auto had gepakt en naar zijn vaderland Denemarken was gereden. Smolov kan een flinke boete van zijn club verwachten.

Idioot gedrag?

  • Ja, natuurlijk
  • Ach…
151+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie