Van Polen maakt indruk: “Was zelf ook behoorlijk pissed”

Foto: Van Polen maakt indruk: “Was zelf ook behoorlijk pissed”

Bram van Polen (34) weet op dit moment nog niet wat de toekomst hem brengt. De aanvoerder heeft een aflopend contract bij PEC Zwolle, maar door de coronacrisis bestaat de kans dat zijn carrière ten einde is.

Van Polen hoopt nog wel op een langer verblijf. “Ik heb steeds gezegd dat ik na mijn revalidatie meer wilde dan alleen meehobbelen. Volgens mij heb ik wel laten zien dat ik nog genoeg waarde heb. Zo denkt de technisch manager gelukkig ook. Hij heeft me onlangs laten weten er een jaartje bij te willen doen. Dat zie ik wel zitten”, aldus de routinier, die eerst nog wel op een ontslagbrief rekent, in gesprek met De Stentor.

De PEC-verdediger wacht het rustig af. “Het is nu alleen afwachten door het coronavirus. Wanneer gaan we weer voetballen? Welke financiële consequenties heeft dit voor de club? Ik zei al tegen mijn vrouw: ‘Heb ik weer. Is het geld dadelijk op en kan ik weer gaan onderhandelen.’ Dat contract is voor mij nu van ondergeschikt belang. Laten we eerst maar weer eens aan het voetballen komen. Dat wordt al lastig genoeg in deze onzekere periode.”

Van Polen maakte onlangs indruk met een emotionele video-boodschap. “Ik was zelf ook behoorlijk pissed over mensen die naar buiten bleven gaan. Ik zei wel meteen: ik doe het alleen op mijn manier. Dat heb ik gedaan. Ik begon nog rustig maar dan zie je dat ik zo weer doorsla.”

Moet hij lekker door blijven voetballen?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
49+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie