Horrornacht Aubameyang: gewapende woningoverval

Foto: Horrornacht Aubameyang: gewapende woningoverval

Pierre-Emerick Aubameyang heeft de ergste nacht van zijn leven meegemaakt, afgelopen zondagnacht. De spits van FC Barcelona werd – samen met zijn vrouw – in zijn eigen huis gewapend overvallen, zo schrijft El País vandaag.

Vier gemaskerde mannen wisten het huis van de voetballer binnen te dringen en hielden hem en zijn geliefde lange tijd onder schot. Ook zouden de slachtoffers beiden mishandeld zijn met een ijzeren staaf.

De daders gingen er met een nog onbekende hoeveelheid sieraden, juwelen en andere kostbare voorwerpen vandoor. Met een pistool op zich gericht opende Aubameyang de kluis in zijn woning in Castelldefels.

Onderzoek

Naar omstandigheden maken Aubameyang en zijn vrouw het goed. De Spaanse politie is volop bezig met het onderzoek naar de gruweldaad, Barça en de Gabonees zelf – die overigens aan de vooravond van een vertrek naar Chelsea staat – willen nog niet reageren.

TIP: Wint Barcelona bij Sevilla? Win 1,91 keer je inleg via Unibet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Pierre-Emerick Aubameyang (@auba)

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie