Emotionele Seuntjens over zieke broer: ‘Ziet er niet goed uit’

Foto: Emotionele Seuntjens over zieke broer: ‘Ziet er niet goed uit’

Mats Seuntjens was vanmiddag goud waard voor Fortuna Sittard, dat met 0-1 won bij NEC en daardoor handhaving binnen sleepte. Het einde van een turbulente week, die begon met het vreselijke nieuws dat er kanker is geconstateerd bij zijn broer Ralf.

Seuntjens senior liet Japan deze week achter zich om zijn behandelingen in Nederland te beginnen. “Het is niet positief, maar Ralf is sterk. Of het levensbedreigend is? Dat is nog te vroeg om te zeggen. Hij heeft een vervolgonderzoek gehad en daar kwamen meerdere dingen uit naar voren”, zegt Mats, terwijl hij vecht tegen de tranen, op ESPN.

“Ze zijn meteen gestart met de behandelingen en medicijnen. Ik weet niet of ik het goed uitleg, want ik heb er zelf geen verstand van. Hij heeft bloedverdunners gehad, misschien treed ik nu te veel in detail. Het ziet er niet zo goed uit, maar Ralf is sterk.”

Ralf

Ralf deelde deze week op Instagram: “Onwerkelijk.. Ik ben voor medische redenen terug in Nederland. De uitslag van de CT-scan heeft het leven van mijn naasten en mezelf volledig op zijn kop gezet. Er is een tumor gevonden. Ik ben gisteren al in het ziekenhuis in Nederland geweest om zo snel mogelijk een traject te starten.”

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ralf Seuntjens (@ralfseuntjens9)

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie