Conte waarschuwt Eriksen: “Verwachtingen zijn hoog”

Foto: Conte waarschuwt Eriksen: “Verwachtingen zijn hoog”

Christian Eriksen transfereerde in de winterstop van Tottenham Hotspur naar Internazionale, maar in Milaan moet hij het vooralsnog doen met een bijrol. Ook in de wedstrijd tegen Torino (3-1 winst) moest hij het doen met een reservebeurt, al mocht hij nog wel tien minuutjes meedoen.

Ten overstaan van de Italiaanse media reageert oefenmeester Antonio Conte: “Hij weet dat hij naar een ambitieuze club is gekomen en dat we veel van hem vragen. De verwachtingen zijn hoog in Italië. Hoe groter je naam is, hoe meer mensen van je verwachten.”

Volgens de coach is er een verschil met Engeland: “Daar is de situatie voor de sterren plezieriger, rustiger. Christian doet het goed, maar ik moet beslissingen nemen die goed zijn voor het team. Als ik een speler kies, kijk ik niet hoger dan de nek. Ik hoop dat het team op deze manier doorgaat. Er zit een goede spirit bij de spelers, maar ze mogen nog wel wat meer in hun eigen kwaliteiten geloven.”

Inter doet het de laatste tijd middelmatig en er wordt al gespeculeerd over een vertrek van Conte… “Ik ben gehaald voor een driejarig project, om Inter terug te brengen naar waar zij hoort te zijn. Dat project heeft dus tijd nodig, maar ik ben hier gekomen met veel enthousiasme en heb vertrouwen in een goede afloop. Ik ben gelukkig. Ik weet dat er nog een lange weg te gaan is, maar we zijn goed bezig. Maar ik wil niet langer blijven dan gewenst. Als iedereen gelukkig is met mijn werk, en ik denk dat dit het geval is, dan zie ik geen reden waarom we uit elkaar zouden gaan. Maar als de club niet tevreden is over mijn werk, dan zal ik niet twijfelen om een stap terug te doen.”

Had jij meer verwacht van Eriksen?

  • Ik zeker
  • Ik niet
116+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie