Steven Bergwijn doet oproep aan PSV-leiding

Foto: Steven Bergwijn doet oproep aan PSV-leiding

Via een post op zijn Instagram-account reageerde Steven Bergwijn al op alle verhalen over zijn naderende transfer naar Tottenham Hotspur. Het steekt hem echter nog steeds dat het allemaal zo moeilijk is gegaan, en wat dat betreft kijkt hij naar PSV.

In gesprek met De Telegraaf vertelt de aanvaller: “Ik heb mijn zegje wel gedaan. Na dat bericht heb ik alleen maar positieve berichten gehad. Ik hoop dat de PSV-leiding ook het ware verhaal gaat vertellen. Ik ga zeker afscheid nemen van mijn teamgenoten en mensen van de club. Ook mijn voormalige teamgenoten bij PSV gunnen mij dit allemaal. Dat voelt heel goed.”

Bij Tottenham gaat hij onder coach José Mourinho spelen: “Ik heb altijd opgekeken naar een topcoach als Mourinho. En nu ga ik voor hem spelen. Het is geweldig om hier te zijn. Kijk alleen al naar de faciliteiten om ons heen. Als ik op de Playstation FIFA speel, kies ik ook bijna altijd een team uit de Premier League. Ik kijk ernaar uit om in die geweldige atmosfeer te gaan spelen.”

Bergwijn heeft ongetwijfeld een aanpassingsperiode nodig: “Natuurlijk zal het wennen zijn, maar het komt allemaal goed. Ik denk dat ik met mijn fysiek ook goed pas in de Premier League. Ik geloof in mezelf en weet echt dat ik er nog lang niet ben, hoor. Natuurlijk heb ik veel wedstrijden gespeeld in de Eredivisie. Toch is Engeland wel wat anders, maar ik weet wat ik kan.” Hij heeft veel ambitie: “Ik kom hier om prijzen te winnen. Dus ook de Champions League, ja. De club heeft vorig jaar al laten zien dat ze ver kunnen komen. Ik hoop dat ik de mensen snel kan laten zien dat ik belangrijk kan zijn.”

Moet PSV ‘het ware verhaal’ vertellen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1831+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie