Promes reageert op opvallende uitspraken oud-ploeggenoot: “Jip Bartels??? Wie??”

Foto: Promes reageert op opvallende uitspraken oud-ploeggenoot: “Jip Bartels??? Wie??”

Jip Bartels kwam maandag met een spraakmakend interview in Voetbal International. De aanvaller stond te boek als een groot talent in de Ajax-opleiding en speelde samen met onder meer Quincy Promes. Bartels deed een aantal opvallende uitspraken over zijn oud-teamgenoot, waar de Oranje-international op eigen wijze op reageerde.

“Quincy was gewoon niet goed genoeg. Niemand was verbaasd dat Ajax niet met hem doorwilde”, zei Bartels, tegenwoordig actief in Australië, over de weggestuurde Promes. Hij meende ook dat de aanvaller flink is veranderd vergeleken met vroeger: “Als ik hem nu voor de camera zie staan… Dat is helemaal niet meer de Quincy die ik ken. Al die brave, politiek correcte teksten… Ik ken hem als een brutale flapuit, iemand die de gekste dingen uitkraamt. Maar ja, ik snap het wel. De voetbalwereld is een poppenkast. En hij een goede acteur.”

Promes kreeg de kritische uitspraken mee en reageerde kort op zijn Instagram-account. “Jip Bartels??? Wie??”, gevolgd door emoticons van een clown en twee lachende gezichtjes. De reactie van de Ajax-aanvaller is veelzeggend.

De 28-jarige Amsterdammer bereidt zich momenteel met Ajax voor op de tweede seizoenshelft, die aankomende zondag start tegen Sparta Rotterdam. Door blessureleed moest Promes de laatste wedstrijden voor de winterstop missen, maar inmiddels is hij weer fit. De clubtopscorer luisterde zijn rentree afgelopen zaterdag tegen Club Brugge nog op met een doelpunt.

Snap jij de uitspraken van Bartels?

  • Jawel hoor
  • Nee, wat een onzin
468+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie