Mooie transfer Brandley Kuwas klapte op 111.000 euro

Foto: Mooie transfer Brandley Kuwas klapte op 111.000 euro

Brandley Kuwas was recentelijk heel erg dichtbij een mooie transfer naar het Engelse Leeds United, maar Heracles Almelo liet de deal stuklopen door een verschil van 111.000 euro tussen vraag en aanbod. Logischerwijs baalt de aanvaller daarvan.

De Telegraaf bericht op maandagochtend: “Het feit dat Heracles het onderste uit de kan wilde, zal voor Kuwas extra zwaar te verteren zijn, omdat de speler zelf en zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht afstand deden van hun aandeel in de transfersom, die door de tukkers op 3,7 miljoen euro was bepaald. Door het gebaar van Kuwas hoefde Leeds United minder te betalen. Leeds zat iets onder die vraagprijs, waardoor de aanvaller hoopte dat Heracles ook wat water bij de wijn zou doen. Dat gebeurde niet.”

Het wordt nog wat pijnlijker voor Kuwas, want een dag later waren de Heraclieden bereid datzelfde bod wel te accepteren, maar toen had Leeds er al geen zin meer in. De aanvaller zegt over de vraagprijs die zijn club voor hem bepaald heeft: “Een bedrag dat ik niet had verwacht, maar dat heb ik te respecteren. Ik zorg niet voor gedoe. Uiteindelijk wil je een keer verder, maar het is hoe het is. Of hier nog een uitdaging ligt? Zeker weten, ik moet weer een goed seizoen draaien voor mezelf. Het mezelf nog moeilijker maken, mijn doelstellingen opschroeven en zorgen dat ik voor het derde jaar op rij een bepaald niveau haal.”

Pijnlijk?

  • Zeg dat wel
  • Vind ik niet
273+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie