‘Ziyech kan binnenlandse transfer maken’

Foto: ‘Ziyech kan binnenlandse transfer maken’

Hakim Ziyech leek na het WK zijn kansen te krijgen bij Chelsea FC. De komst van Noni Madueke maakt het een stuk lastiger voor de oud-Ajacied, die door verschillende media richting de uitgang geschreven wordt. Sky Sports komt met het nieuws dat Everton de spelmaker graag wil overnemen.

Dat Everton interesse heeft in Ziyech, kwam al eerder aan het licht. De trainer die Ziyech in eerste instantie naar Engeland haalde, Frank Lampard, was daar tot aan dit weekend trainer. Wegens teleurstellende resultaten werd de oud-middenvelder ontslagen.

De interesse van Everton is daar volgens Sky Sports niet meer verdwenen. De Engelse middenmoter hoopt na het mislopen van Arnaut Danjuma (ging naar Tottenham Hotspur, red.) alsnog in de slotdagen van de transfermarkt een buitenspeler aan te trekken.

Mag Ziyech vertrekken bij Chelsea?

Dat moet volgens Engelse media dus Ziyech worden. De Marokkaanse aanvallende middenvelder maakte op het WK veel indruk en kreeg onder andere in de topwedstrijd tegen Manchester City een basisplek van Graham Potter.

De Engelse coach krijgt Chelsea echter nog niet aan de praat. De Londenaren investeren ondertussen vrolijk door op de transfermarkt, waar ook deze winter al drie versterkingen naar Stamford Bridge kwamen.

Voorlopig heeft dit op het veld nog niet meteen het gewenste resultaat. Chelsea staat op dit moment tiende in de Premier League. De club kijkt tegen een achterstand van dertien punten aan op de nummer vier, Manchester United. Alléén Champions League-voetbal halen wordt daardoor al een uitdaging voor de Londenaren. Ook zonder Ziyech.

Chelsea wint de Champions League!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

35+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie