‘Zij waren dé 2 spelers uitblinkers van Feyenoord-PSV’

Foto: ‘Zij waren dé 2 spelers uitblinkers van Feyenoord-PSV’

Gistermiddag speelden Feyenoord en PSV na een turbulent duel met 2-2 gelijk in De Kuip. Het spel van de Rotterdammers was voor rust zwak, en dat van de Eindhovenaren was ná rust teleurstellend, maar toch hebben twee spelers het Elftal van de Week in De Telegraaf gehaald.

Zo kiest rapporteur Danny Koevermans, oud-speler van onder meer AZ en PSV, voor Cody Gakpo in zijn ploeg. “Gakpo is in de Eredivisie buitencategorie en maakte twee uitstekende goals in de topper tegen Feyenoord. Het had mooi geweest voor de mensen in Brabant wanneer hij zich na de bekerfinale opnieuw tot matchwinner kon kronen”, lacht de 43-jarige oud-international.

“Ik zou de arbitrage schorsen na het penaltymoment. Het zou voor PSV mooi zijn als hij nog een jaartje blijft, maar ik denk wel dat hij een transfer gaat maken. Gaat hij naar Engeland, dan zet ik met alle plezier de tv voor hem aan.”

Dessers

De andere speler van Feyenoord – PSV in het elftal van Koevermans is Cyriel Dessers. “Dessers van Feyenoord is de spits. Hij was weer een aantal keer heel gevaarlijk en legde er in minuut 86 en 96 weer twee binnen, tegen PSV. Hij doet wat ’ie moet doen, waar een spits op beoordeeld wordt. Dat het geen penalty waard was is iets anders, maar hem zo koel binnenschieten op dat moment: geweldig gedaan opnieuw”, aldus Koevermans tot slot.

TIP: Scoren PSV en NEC meer dan vier doelpunten? Pak 2.35 keer je inzet!


Dessers en Gakpo waren de grote uitblinkers

  • Eens
  • Oneens
123+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie