Weghorst in wachtkamer: “Hij zal eerst met mij moeten praten”

Foto: Weghorst in wachtkamer: “Hij zal eerst met mij moeten praten”

Wout Weghorst lijkt zich op te mogen gaan maken voor een droomtransfer naar Manchester United. Besiktas-trainer Senol Günes wil echter wel dat eerst het hele plaatje compleet is voordat de Oranje-international de Turkse topclub verlaat. Günes ontkent dan ook dat de transfer van Weghorst zich al in de afrondende fase bevindt.

United-manager Erik ten Hag ziet Weghorst graag naar Old Trafford komen, maar van een definitieve transfer is nog geen sprake. Besiktas huurt de spits momenteel van Burnley, maar United hoopt die deal te kunnen afbreken. Weghorst heeft zelf al te kennen gegeven open te staan voor een transfer naar de Mancunians.

Obstakels voor Weghorst

Een definitieve transfer van Weghorst is volgens Günes echter nog lang niet in kannen en kruiken, zo laat de Besiktas-trainer doorschemeren tegenover de Turkse media. “Hij is een belangrijke speler voor ons.” Volgens de oefenmeester moet er eerst nog het een en ander gebeuren wil Weghorst daadwerkelijk de overstap maken. “Hij zal eerst met mij en de club moeten praten. Ik heb gehoord dat er ontwikkelingen zijn, maar de transfer is nog niet rond.”

Ten Hag wil graag een extra aanvaller aan zijn selectie toevoegen na het vertrek van Cristiano Ronaldo. De oefenmeester had Cody Gakpo graag toegevoegd aan zijn selectie, maar de voormalig PSV-aanvaller koos voor Liverpool. Ook Memphis Depay wordt in de wandelgangen genoemd als optie mocht Weghorst niet naar Old Trafford komen.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 januari 2023 13:26.

Is Weghorst een toevoeging voor Manchester United?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, komt zwaar tekort voor dat niveau
  • Ja, maar alleen als breekijzer
214+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie