“Wat een drama, hij paste niet bij Ajax”

Foto: “Wat een drama, hij paste niet bij Ajax”

Bijna iedereen is het er wel over eens dat het zo niet langer door kon met Ajax en trainer Alfred Schreuder. Afgelopen midweek werd hij dan ook ontslagen, na de 1-1 remise tegen FC Volendam.

Er werd al zeven (!) Eredivisie-wedstrijden op rij niet gewonnen en dus was de maat vol, vond ook oud-speler Johnny Rep. “Dat Alfred Schreuder is ontslagen, dat werd tijd hoor. Klinkt een beetje cru misschien, maar ik vond het waardeloos wat ik de laatste tijd heb gezien”, vertelt Rep aan Nu.nl.

“Je kan de algehele situatie samenvatten als: bij Ajax zijn ze aan het kloten. Ze hebben geloof ik 200 miljoen binnengekregen en er honderd uitgegeven. Er staan nauwelijks spelers in de basis van al die aankopen. Als die van de scouting komen, dan hebben ze daar geen verstand van voetballen. Ik kan er niks anders van maken.”

‘Behoefte aan een sterke baas bij Ajax’

Rep besluit: “Wat een drama! Schreuder paste niet bij Ajax denk ik, Ten Hag ook niet in het begin maar die kon het omdraaien. Voor Schreuder zat ook wel alles tegen, moet ook gezegd. Volgens mij hebben we behoefte aan een sterke baas bij Ajax. Eentje die echt de baas is in de kleedkamer. Hadden wij ook vaak. Hoewel, na een periode van succes is het altijd wat minder. Wij kregen George Knobel. Was ook een drama.”

Vooralsnog passeren vooral de namen van Marcelo Gallardo, Peter Bosz, Luis Enrique, Marcelo Bielsa, Kasper Hjulmand, Mauricio Pochettino, Zlatko Dalic en Louis van Gaal de revue in de hoofdstad.

Ajax toch nog landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Ajax moet per se voor een ‘sterke baas in de kleedkamer’ gaan

  • Eens
  • Oneens
539+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie