VVV-Venlo versterkt zich met Amrabat, Wintjes en El Gaaouiri

Soccernews

[img align=left]uploads/vvv.jpg[/img]Vandaag heeft VVV goede zaken gedaan op de transfermarkt. De Venlose club wist vandaag drie nieuwe spelers vast te leggen. Nordin Amrabat, Samir El Gaaouiri en Danny Wintjens zetten allen hun handtekening onder een contract met de Limburgse club.

Amrabat komt over van FC Omniworld. De aanvaller tekende een contract voor drie seizoenen in Venlo. Dit seizoen wist hij in 36 wedstrijden maarliefst veertien keer het net te vinden.

Doelman Danny Wintjes maakt de overstap van SC Heerenveen naar de Limburgse club. Door de hevige concurrentie in Friesland kwam de 23-jarige goalie niet aan spelen toe. Eerder stond Wintjes onder contract bij FC Twente en MVV. In Venlo tekende hij een contract voor twee jaar.

Als derde versterking werd Samir El Gaaouiri binnen gehaald. De technisch begaafde middenvelder speelde eerder in de jeugd van VVV, maar hij wist nooit zijn debuut te maken in de hoofdmacht. Via Fortuna Sittard, FC Utrecht, FC Volendam en Haarlem keerde hij terug in De Koel. De middenvelder tekende een contract voor één seizoen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie