‘Volgende Europese topclub meldt zich voor gewilde Kökçü’

Foto: ‘Volgende Europese topclub meldt zich voor gewilde Kökçü’

Orkun Kökçü kan rekenen op serieuze interesse van een aantal Europese topclubs. De middenvelder van Feyenoord kon al rekenen op belangstelling van Olympique Lyon en Borussia Dortmund, maar er lijken meer kapers op de kust te komen voor de spelmaker van de Rotterdammers.

AC Milan

Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl meldt dat ook AC Milan aan dat rijtje toegevoegd kan worden. De Italiaanse topclub volgt de ontwikkelingen van de Turks international op de voet en ziet in Kökçü een mogelijke versterking. De Rossoneri zou donderdag met een afvaardiging aanwezig zijn geweest bij het duel tegen SC Cambuur meldt 1908.nl, dat er niet vanuit gaat dat de spelmaker deze winter al vertrekt.

Transfer Kökçü

Clubwatcher Dennis van Eersel verwacht dat de middenvelder na dit seizoen vertrekt. Hij heeft gewoon enorme stappen gemaakt, ook gewoon qua body, qua wat hij uitstraalt, hoe hij op het veld staat”, stelt Van Eersel in FC Rijnmond. “Nog los van of hij de bal heeft of niet. Hij is de leider van dit Feyenoord.”

Van Eersel acht de kans groot dat Kökcü na dit seizoen een stap hogerop maakt. “Ik denk in ieder geval dat hij aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig is. Als hij dit niveau vast blijft houden, en dit gaat andere clubs ook zien, dan is hij ook gewoon klaar voor een volgende stap.”

Al Thumama Stadium

World Cup Grp. A

21 november 2022

17:00

Senegal
Netherlands
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 november 2022 16:59.

Moet Feyenoord Orkun Kökçü in de winter laten gaan?

  • Nee, absoluut niet
  • Ja, maar alleen bij een niet te weigeren bord
  • Nee, maar een transfer in de zomer is prima
2187+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie