Vitesse strikt nieuwe algemeen directeur

Foto: Vitesse strikt nieuwe algemeen directeur

Vitesse heeft in Edwin Reijntjes een nieuwe algemeen directeur ad interim aangesteld. De Arnhemmers melden de komt van de voetbalbestuurder via de officiële kanalen. Reijntjes blijft in ieder geval voor drie maanden aan de club verbonden.

Reijntjes moet Vitesse naar rustiger vaarwater loodsen

Reijntjes werkte eerder ook bij ADO Den Haag, waar interim-manager was tijdens een roerige periode. De voetbalbestuurder is dus bekend met onrustige situaties bij een club, waar Vitesse ook momenteel inzit. Met de komst van Reijntjes komt er ook een einde aan de interim-periode van Peter Rovers. Reijntjes hoopt Vitesse in rustiger vaarwater te kunnen brengen. “Als de een-na-oudste Eredivisieclub van Nederland in nood verkeert en de situatie uiterst onzeker is, is het natuurlijk eenvoudiger om nee te zeggen. Toch was mijn antwoord volmondig ja, toen Paul van der Kraan mij benaderde. Deze club verdient een stabiele toekomst.”

De voetbalbestuurder verwacht een lastige klus, maar geen onmogelijke opgave. “Het zal niet gemakkelijk worden, maar alles begint met geloof in het realiseren van de missie. Daar heb je iedereen bij nodig en daarom is het ook zo belangrijk om dit met Paul als adviseur aan mijn zijde te doen, gelet op zijn Vitesse-verleden en gevoel bij de club. Het is nu of nooit, om maar een gevleugelde wapenspreuk te gebruiken.”

Bestendige toekomst voor Vitesse als doel

Peter van Bussel, lid van de raad van commissarissen, prijst Reijntjes om op dit moment in te stappen bij Vitesse. “Het is niet makkelijk om te beginnen bij Vitesse op dit moment en het getuigt van moed om dit juist wel te doen. Met zowel Edwin als Paul halen we mensen met veel ervaring en kwaliteit binnen. Ik ben ervan overtuigd dat we in gezamenlijkheid de juiste stappen kunnen gaan zetten. Alles met maar één belang: deze prachtige club met een rijk verleden en trouwe achterban in een rustiger vaarwater brengen.”

Een goede zet van Vitesse?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, schieten ze niets mee op
65+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie