Vertrekwens bij Feyenoord ‘klopt niet helemaal zo’

Foto: Vertrekwens bij Feyenoord ‘klopt niet helemaal zo’

Gisteren speelde Feyenoord een oefenwedstrijd tegen RC Strasbourg uit de Franse Ligue 1: er werd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt uit een directe vrije trap van Mo Taabouni.

“Ja, natuurlijk, daarvoor ben ik naar Feyenoord toe gekomen: om mijn doorbraak te maken”, glundert Taabouni na afloop voor de camera bij RTV Rijnmond. “Ik doe elke dag mijn best en het is aan mij om het te laten zien.”

Taabouni wordt iedere dag beter in Rotterdam. “Als ik naar het begin kijk en nu, dan denk ik dat ik een goede ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik ontwikkel mezelf vooral op fysiek vlak, tempo en intensiteit. Op die gebieden kan ik wel met een goed gevoel terugkijken, maar er zijn weinig speelminuten. Het is aan mij om elke dag hard te werken en er voor te zorgen dat ik speelminuten krijg.”

Verhuur

Er gingen geruchten dat hij aan zou hebben gegeven verhuurd te willen worden. “Ik ben nu hier bij Feyenoord, heb het naar mijn zin en werk erg hard. Ik probeer het de trainer zo moeilijk te maken en ik kan niet in de toekomst kijken, we gaan het zien.” Klopt het dat hij zelfs een concreet verzoek tot verhuur heeft ingediend? “Niet echt, niet helemaal zo. Maar natuurlijk: je houdt alle opties open en kijkt wat het beste is voor jou. Op dit moment focus ik me volle bak op Feyenoord en kijk ik wat ik beter kan doen en moet doen.”

Taabouni gaat doorbreken in Feyenoord 1

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
292+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie