Mohamed Taabouni

Age: 20
Speler nieuws Speler info

Het laatste nieuws over Mohamed Taaboubi

Mohamed Taabouni is een Nederlandse voetballer, die ook de Marokkaanse nationaliteit heeft. De aanvallende middenvelder maakte in de zomer van 2022 de overstap van AZ naar Feyenoord.

Taabouni zag op 29 maart 2002 het levenslicht in Haarlem. In zijn geboortestad begon hij met voetballen voor Olympia Haarlem en daar werd hij opgepikt door AZ. Voor de Alkmaarders maakte de middenvelder op 17 november 2018 zijn debuut als profvoetballer in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd van Jong AZ tegen Jong PSV (3-1 nederlaag). Zijn eerste doelpunt voor Jong AZ volgde in januari 2019 tegen Jong FC Utrecht (1-3 overwinning).

Taabouni debuteerde op 18 december 2019 in de A-selectie van AZ. Onder Arne Slot mocht hij minuten maken in de met 3-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen RKSV Groene Ster. De Haarlemmer werd bestempeld als een groot talent van AZ, maar toch stonden er in 2022 nog altijd maar drie officiële wedstrijden voor AZ 1 achter zijn naam. In december 2021 mocht hij invallen tegen Sparta Rotterdam (3-1 zege) en het Deense Randers FC (1-0 zege, Conference League).

Feyenoord

Het uitblijven van een serieuze kans deed Taabouni besluiten om zijn aflopende contract bij AZ niet te verlengen. De middenvelder koos in de zomer van 2022 voor een hereniging met Slot bij Feyenoord. Voor de Rotterdammers maakte Taabouni zijn officiële debuut in de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op 21 augustus 2022.

Laatste update: 29 augustus 2022

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie