‘Excelsior wil opnieuw Feyenoorder halen’

Foto: ‘Excelsior wil opnieuw Feyenoorder halen’

Excelsior wil deze zomer zakendoen met Feyenoord. De club hoopt niet alleen op de tijdelijke komst van Mimeirhel Benita en Lennart Hartjes, maar ook die van Mohamed Taabouni.

Enthousiasme over Taabouni

De 21-jarige Taabouni doorliep de jeugdopleiding van AZ en kwam in het eerste team terecht. In 2022 was hij transfervrij, waarna Feyenoord besloot toe te slaan. De middenvelder hoopte zich in Rotterdam verder te ontwikkelen, maar met slechts 7 officiële wedstrijden eindigde zijn voetbaljaar teleurstellend.

Voor het talent is het belangrijk om aankomend seizoen wel zijn minuten te maken. Excelsior hoopt uitkomst te kunnen bieden en heeft bij Feyenoord laten weten dat het Taabouni een interessante speler vindt. “We hebben inderdaad naar hem geïnformeerd. Afgelopen januari dachten we ook al aan Mo. We willen hem graag hebben”, stelt technisch manager Niels van Duinen bij RTV Rijnmond.

Taabouni is naar verluidt niet de enige speler die hoog op de lijst van Excelsior staat. Ook Benita en Hartjes zouden namelijk een overstap naar de stadsgenoot kunnen maken. Van Duinen wilde op Benita niet ingaan. “Wij vinden Mimeirhel een interessante speler. Veel meer kan ik er niet over zeggen.”

Degradatiegevecht Excelsior

Afgelopen seizoen slaagde Excelsior er op het nippertje in om zich te handhaven. De club had na 34 wedstrijden een voorsprong van 4 punten op achtervolger FC Emmen, dat in de nacompetitie van Almere City verloor. Ook Sparta Rotterdam maakt aankomend jaar wil onderdeel uit van de Nederlandse competitie, waarmee de Eredivisie wederom drie Rotterdamse teams telt.

Wat moet Taabouni doen?

  • Tijdelijk naar Excelsior gaan
  • Bij Feyenoord blijven
122+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie