Vertrekt Orkun Kökcü naar Liverpool?

Foto: Vertrekt Orkun Kökcü naar Liverpool?

Voor Liverpool dreigt het seizoen uit te draaien op een nachtmerrie. Want met de uitschakeling in de Champions League en een teleurstellende vijfde plek in de Premier League, is een nodige Champions League-plaats voor volgend seizoen vooralsnog niet in zicht. Het is dan ook best logisch dat er de nodige kritiek is op het elftal van Jürgen Klopp, waar bij vooral het huidige middenveld het moet ontgelden.

Orkun Kökcü ‘optie’ voor Liverpool

The Reds verspeelden punten na punten na punten, maar haalden opeens ongenadig uit tegen aartsrivaal Manchester United. Het werd maar liefst 7-0 op Anfield Road en het einde van de lange en donkere tunnel leek in zicht. Daarna ging het echter al snel weer mis met verliespartijen tegen laagvlieger AFC Bournemouth en in het miljardenbal tegen Real Madrid (al waren de Engelsen natuurlijk al kansloos na de 2-5 thuisnederlaag.

Dat er wat moet veranderen op Anfield Road is wel duidelijk en vermoedelijk gaat dat gebeuren op de transfermarkt. The Reds hebben in ieder geval één prominent target in de persoon van Jude Bellingham, maar… helaas voor Klopp en de zijnen zit bijna de gehele Europese top achter de middenvelder van Borussia Dortmund aan, wat een overstap naar Liverpool bemoeilijkt. Daarnaast kost de international van Engeland natuurlijk een megabedrag, naar verluidt wel 150 miljoen euro. 

Komt Bellingham niet…

Volgens de Engelse krant The Guardian stelt dat Liverpool de markt daarom al afspeurt naar alternatieven, waarbij de naam van Orkun Kökcü van Feyenoord boven komt drijven. De Turk presteert ook dit seizoen weer goed in De Kuip en is bovendien vele malen goedkoper dan Bellingham; zijn marktwaarde wordt geschat op dertig miljoen euro. Kiest Bellingham voor een club als Real of Manchester City, dan zou Klopp dus uit kunnen komen in Rotterdam-Zuid.

Goede optie?

  • Zeker
  • Nee…
46+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie