‘Verrader’ Ronnie Flex reageert op woedende Feyenoord-fans

Foto: ‘Verrader’ Ronnie Flex reageert op woedende Feyenoord-fans

Ronnie Flex heeft zich laten fotograferen in een shirtje van FC Barcelona met de naam van Frenkie de Jong achter de rug, die deze zomer van Ajax naar Camp Nou transfereerde. Dat valt helemaal verkeerd bij de fans van Feyenoord.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Ronnie Flex heeft zowel liefdevolle als haatreacties gekregen nadat hij op Instagram een foto van zichzelf deelde waarop hij het shirt draagt van de kersverse FC Barcelona-speler Frenkie de Jong. De negatieve reacties komen vooral voort uit het feit dat de middenvelder uit Arkel een oud-Ajacied is.”

Eén boze Instagram-gebruiker stelt bijvoorbeeld: “Je bent nooit meer welkom in De Kuip.” Iemand anders schrijft: “Ik dacht dat je een kakkerlak was.” Er zijn ook mensen die vinden dat het allemaal een beetje overdreven wordt: “Ben ik de enige die het juist echt alleen maar tof vind dat je als fan voor een club ook andere nog kan blijven supporten? Voor welke partij je ook bent, waarom moet die haat er altijd zo zijn tussen al die clubs in?”

UPDATE 9/7

Ronnie Flex heeft inmiddels gereageerd op de commotie die ontstond door zijn kiekje in een shirt van Frenkie de Jong. Op Twitter schrijft de rapper: ‘Whatever joh … frenkie komt eindstand uit Arkel… ik ben altijd met boaz in Gorinchem geweest… ik weet waar hij vandaan komt… thats why i like em so much..maar zeg je eerlijk wil niet eens verantwoorden voor dit.. ben een man.. een echte man hoeft niet ergens bij te horen.’

Dit bericht bekijken op Instagram

21 21

Een bericht gedeeld door Nori ?? (@ronnieflex010) op

Snap jij dat de Feyenoord fans hier boos om werden?

  • Ja, snap ik wel
  • Nee, onzin..
1181+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie