Van Wonderen reageert op spreekkoren sc Heerenveen-fans

Foto: Van Wonderen reageert op spreekkoren sc Heerenveen-fans

Kees van Wonderen staat bij sc Heerenveen onder druk. De hoofdtrainer kreeg zaterdagavond tijdens het thuisduel met Excelsior spreekkoren naar zijn hoofd geslingerd en reageerde na afloop op de situatie.

Problemen in Friesland

Het loopt voorlopig niet bij de Friezen. In de eerste vijf competitieduels slaagde het team van Van Wonderen erin om slechts 6 punten te halen en tegen Excelsior ging het opnieuw mis. Waar sc Heerenveen nog goed aan de wedstrijd begon, en de VAR een doelpunt zag afkeuren, zakte de club wederom volledig door het ijs heen.

De Rotterdammers kregen gedurende de wedstrijd veel ruimte op het veld en hadden weinig moeite om een 0-3 overwinning neer te zetten. Het resulteerde in teleurgestelde fans, die de club momenteel op de twaalfde plaats in de Nederlandse competitie zien staan. En het einde is voorlopig niet in zicht.

Spreekkoren van fans sc Heerenveen

Aankomende week speelt sc Heerenveen namelijk een uitwedstrijd tegen FC Twente, die de club zomaar eens kan verliezen. De fans waren dan ook hard voor Van Wonderen en zien hem liever snel vertrekken. Vanaf de tribunes waren onder meer de leuzen ‘Schaam je kapot’ en ‘Keessie rot op’ te horen. De trainer probeert rustig te blijven.

“Natuurlijk doet dat me iets. Dit is ook inherent aan het vak dat we uitoefenen”, vertelt hij aan ESPN. “Ik ben het alleen nog niet op deze manier gewend. Het is voor mij voor het eerst dat het op mijn persoon wordt geprojecteerd. Het is een algemene tendens dat je het te horen krijgt als het slecht gaat, in alle mogelijke termen. Dat er meer en beter wordt verwacht, is terecht. Dat begrijp ik.”

Moet sc Heerenveen afscheid nemen van Van Wonderen?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
267+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie