Van Persie hoogstwaarschijnlijk vals beschuldigd

Soccernews

Justitie doet onderzoek naar een mogelijke valse aangifte van Sandra Krijgsman, de 21 jarige vrouw die beweerd dat zij verkracht is door Robin van Persie.

Bronnen rondom het onderzoek melden dat bij de 21-jarige voormalige miss Nigeria Nederland geen sporen van geweld zijn gevonden, waardoor het een kwestie is geworden van haar woord tegen dat van Van Persie, zo schrijft het AD vandaag.

Volgens Van Persies raadsman Bram Moszkowicz spelen er bij het onderzoek van het OM ook andere factoren een rol die de geloofwaardigheid van de vrouw niet ten goede komen. Welke dat zijn, wil hij niet zeggen. Van Persie ontkent dat hij Sandra heeft verkracht. Wél heeft hij toegegeven seks met haar te hebben gehad.

Het Openbaar Ministerie stelt dat het onderzoek naar de mogelijke verkrachting nog minimaal enkele weken, maar wellicht zelfs nog maanden in beslag zal nemen. De komende tijd zal de rechter-commissaris de hoofdrolspelers in de affaire, Sandra K. en Robin van Persie, en de getuigen Reinhard Breinburg en Youssef el Bari onder ede horen.

Van Persie krijgt van Arsenal waarschijnlijk een week langer vakantie. Hij zou zich aanvankelijk eind volgende week weer moeten melden in Londen, maar de Engelse club wil dat hij eerst goed bekomt van de affaire. De club heeft hem opgedragen zo snel mogelijk Rotterdam te verlaten en liefst naar oorden te gaan waar hij niet of nauwelijks wordt herkend.

Ook heeft Arsenal hem professionele hulp aangeboden bij het verwerken van de situatie.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie