Van Nistelrooij bevestigt terugkeer aanvaller in PSV-selectie

Foto: Van Nistelrooij bevestigt terugkeer aanvaller in PSV-selectie

PSV neemt het zondagavond om 20:00 uur op tegen Fortuna Sittard. Bij een zege komt de tweede plaats – en daarmee een ticket voor de voorronde van de Champions League volgend seizoen – nóg dichterbij. Trainer Ruud van Nistelrooij eist dan ook scherpte bij zijn mannen.

Thorgan Hazard waarschijnlijk terug in wedstrijdselectie PSV

Verder maakte Van Nistelrooij bekend dat Thorgan Hazard in principe terugkeert in de wedstrijdselectie. Vorige week tegen Sparta (0-1) ontbrak de Belgische huurling van Borussia Dortmund nog wegens een lichte blessure. “Als hij de komende twee trainingen goed doorkomt, dan zit hij bij de selectie.”

Focus op drie punten tegen Fortuna Sittard

PSV staat na afgelopen weekend, waarin Ajax met 0-0 gelijkspeelde tegen AZ, al vijf punten voor op de Amsterdammers. Bij een zege op Fortuna en een week later hetzelfde resultaat, thuis tegen sc Heerenveen, is de tweede plaats definitief binnen. Met daarbij de Johan Cruijff Schaal én KNVB Beker opgeteld, is Van Nistelrooij content.

“De focus zit op waar hij moet zitten en dat is zondag drie punten halen. Het belangrijkste is om door te zetten waar we mee bezig zijn en de voorsprong op de concurrentie vast te houden. Er mag geen verslapping plaatsvinden en er moet een schepje bovenop om zondag het door te kunnen zetten. We moeten scherp blijven om niks te laten liggen”, aldus de trainer tot slot.

Philips Stadion

Eredivisie

14 mei 2023

20:00

PSV Eindhoven
Fortuna Sittard
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14 mei 2023 19:55.

Gaat PSV zondag winnen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Ik moet het nog maar zien..
275+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie