‘Van Gaal grijpt in bij Ajax’

Foto: ‘Van Gaal grijpt in bij Ajax’

Het chagrijn bij Ajax is helemaal terug na de blamerende bekeruitschakeling tegen Hercules. Hans Kraaij jr. verwacht dat de Amsterdamse club gaat ingrijpen, met Louis van Gaal in de hoofdrol.

Oud-bondscoach geeft gas

Kraaij heeft goede hoop dat Van Gaal, adviseur van de raad van commissarissen, zich meer op Ajax gaat storten. “Ik weet uit betrouwbare bron dat hij graag meer zou willen betekenen voor Ajax, maar zijn vrouw ziet graag dat hij het rustig aan doet na twee zware jaren door zijn ziekte. Maar hij gaat nu wel gas geven”, zo onthulde de verslaggever annex analist van ESPN.

Wat Kraaij betreft is een grote schoonmaak in 2024 een logische vervolgstap. “Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze zo snel mogelijk van de waardeloze aankopen van Sven Mislintat af moeten. Ik hoop dat ze Ávila, Mannsverk, Tahirovic, Gaaei en Medic wegdoen. Verhuur ze maar. Dan ben je het salaris kwijt. Of doe ze voor één vierde van de aankoopprijs weg en haal twee goede spelers.”

Silooy geschokt na bekerdrama

Sonny Silooy was óók geschokt door de blamage van Ajax. “Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Zeker niet in mijn tijd”, aldus de oud-Ajacied. “Het is wel eens gebeurd, maar dan vriendschappelijk en niet ten koste van een beker. Wij kregen toen gewoon straf. We verloren toen van IJsselmeervogels en dat was best een aardige ploeg in die periode. We verloren en moesten een dag later terugkomen. Dan moesten we naast de A10 in het zand rennen.”

Silooy besluit: “Dat was geen pretje. We werden gewoon gestraft. We hebben ook weleens een boete gekregen terwijl we een wedstrijd wonnen, maar het spel was schandalig slecht. Dat is het omgekeerde.”

Goed dat Van Gaal ingrijpt?

  • Ja
  • Nee
34089+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie