‘Ajacied boos na contractvoorstel’

Foto: ‘Ajacied boos na contractvoorstel’

Gabriel Misehouy vertrekt binnenkort bij Ajax, terwijl hij wel behoorlijk wat talent vertegenwoordigt. De Amsterdammers wilden ook wel verder met de jongeling, maar die kreeg een contractvoorstel voorgeschoteld waar hij zich totáál niet in kon vinden.

Waarom Gabriel Misehouy bij Ajax vertrekt

Bij ESPN vertelt zaakwaarnemer Guido Albers dat hij Misehouy nooit vertegenwoordigd heeft, maar dat hij hem wel van advies voorzag. “Misehouy vroeg of ik hem naar het eerste van Ajax kon begeleiden. Ik wilde hem er best mee helpen, maar zoiets het begint bij jezelf. Hij tekende niet bij mij, maar ik hielp hem wel. Dat ging eerst hartstikke goed. De eerste zes wedstrijden van de KKD was hij bizar goed.”

In de winter mocht het talent met de selectie van Ajax 1 op trainingskamp… “Daarna kwam Kelvin de Lang naar mij toe. Hij gaf aan dat Misehouy volgend jaar transfervrij zou zijn. Hij wilde dat Misehouy voor 15 januari zou bijtekenen. Toen kreeg hij een contract voorgelegd dat hem niet zinde en dacht hij (Misehouy, red.) dat ik met Ajax onder één hoedje speelde.”

Maar het voorstel was helemaal niet zo slecht. “Dat was het niveau van Abdelhak Nouri, Donny van de Beek, Vaclav Cerny. Begin gewoon daarmee. Dan word je vanzelf beloond. Er is geen club in de wereld als Ajax, waar je beloond wordt omdat je presteert.”

Tekenpremie

Volgens Hans Kraaij junior wilde de jongeling één miljoen euro aan tekengeld, al wil Albers dit niet bevestigen… “Daarna mocht hij niet meer meetrainen en is hij wederom overgestapt naar een andere zaakwaarnemer. Dat is doodzonde. Want het is een bijzondere speler. Als er ooit een seizoen was waar je een kans kan krijgen bij Ajax 1, dan was dat dit seizoen.”

Snap jij Misehouy?

  • Ik wel
  • Ik dus echt niet
3747+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie