Bilal Ould-Chikh onthult: geopereerd aan tumor

Foto: Bilal Ould-Chikh onthult: geopereerd aan tumor

Bilal Ould-Chikh kwam op 17 maart jongstleden voor het laatst in actie voor FC Volendam (tegen AZ), waarna hij van de radar verdween. Heel april liet hij niets van zich horen, maar nu is hij terug op Instagram met een update. De aanvaller blijkt geopereerd te zijn aan een tumor.

Ould-Chikh doet verhaal: zeldzame tumor

Ould-Chikh was afwezig wegens een rugblessure, maar dat bleek dus een tumor te zijn. “Na een goed seizoen gedraaid te hebben, heb ik het helaas niet in goede gezondheid kunnen afsluiten. Wat begon als pijntje in de rug is na onderzoek gebleken dat ik een zeldzame, goedaardige tumor in mijn onderrug had”, onthult hij op social media.

“Inmiddels heb ik een geslaagde operatie achter de rug en is de tumor volledig verwijderd”, gaat de voetballer verder. “Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld!!”

Of dat bij Volendam zal zijn is onzeker, want onlangs degradeerde de werkgever van Ould-Chikh uit de Eredivisie. Vandaag kwam daar een monsternederlaag bovenop, want de ploeg verloor met 7-2 in De Grolsch Veste tegen FC Twente.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie