Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Officieel: FC Volendam heeft nieuwe hoofdcoach beet

Foto: Officieel: FC Volendam heeft nieuwe hoofdcoach beet

FC Volendam komt volgend seizoen weer uit in de Keuken Kampioen Divisie en gaat dat doen onder aanvoering van Rick Kruys. Daarmee volgt hij de route van zijn vader Gert, die ook coach is geweest aan De Dijk.

Rick Kruys keert terug bij degradant FC Volendam

Rick Kruys is ook speler van Volendam geweest en wordt er nu dus oefenmeester. “FC Volendam is een club vol ambitie, ik kijk er dan ook erg naar uit om aan de slag te gaan. Ik ken de club al vanuit mijn tijd als speler en daarin heb ik gezien dat Volendam staat voor aanvallend voetbal en ontwikkeling voor jonge spelers. Dit sluit aan bij mijn idee van voetbal en volgende stap in mijn carrière. De nieuwe leiding van de club is enorm ambitieus. Tijdens de gesprekken is mij duidelijk geworden dat er veel mensen uit Volendam enthousiast zijn om de club na de degradatie te ondersteunen in de weg omhoog. Dit heeft mij veel vertrouwen en positieve energie gegeven, wat maakt dat ik er enorm naar uitkijk om te beginnen.”

Algemeen directeur Patrick Busby noemt Kruys ‘een hele talentvolle trainer’. “Rick is een talentvolle trainer die bij VVV heeft aangetoond met beperkte middelen te kunnen presteren. Je herkent zijn voetbalidee terug binnen de speelwijze. In de gesprekken met Rick kwam zijn passie voor het trainersvak nadrukkelijk naar voren. De positieve energie die Rick uitstraalt heeft de club nu nodig om stappen te zetten. Rick is geen onbekende voor FC Volendam en past hiermee in de visie om Volendam weer een eigen identiteit te geven. Dit is een bijkomend voordeel.” De afgelopen twee seizoenen was Kruys actief bij VVV-Venlo.

Goede trainer?

  • Ja
  • Nee
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie