Van Dijk en Firmino zorgen eindelijk voor goed nieuws uit ziekenboeg

Foto: Van Dijk en Firmino zorgen eindelijk voor goed nieuws uit ziekenboeg

Liverpool heeft eindelijk een positieve update gekregen vanuit de ziekenboeg. Virgil van Dijk en Roberto Firminio meldden zich donderdag weer op het trainingsveld, en zijn op de weg terug.

The Reds hebben met behoorlijke lijst van blessuregevallen te maken. Van Dijk en Firmino zijn net teruggekeerd, maar manager Jürgen Klopp moet aanvallers Luis Díaz en Diogo Jota de rest van de maand nog missen. Middenvelder Arthur raakte in oktober geblesseerd aan zijn bovenbeen, terwijl verdediger Ibrahima Konaté deze week ook al een kwetsuur opliep.

Dat terwijl Liverpool de punten juist zo hard mogelijk heeft. De voorgaande jaren streed de ploeg steevast mee op de landstitel, maar momenteel staan ze slechts op de negende plek in de Premier League. Het behalen van een Champions League-ticket zal al een enorme opgave worden. Daarnaast treft het in de achtste finales van de Champions League titelhouder Real Madrid.

Rentree tegen Everton?

Geen makkelijke tijden dus op Anfield, al is de terugkeer van Van Dijk en Firmino een flinke opsteker. Zij melden zich op de training, waarna een foto van het duo opdook via de officiële kanalen. Liverpool Echo meldt dat het competitieduel van komende zaterdag tegen Wolverhampton Wanderers nog te vroeg komt voor beide internationals. De Merseyside Derby tegen Everton op 13 februari lijkt een realistischer streven. Acht dagen later verwelkomt Liverpool Real op Anfield.

Gaat Liverpool nog terug klimmen richting de bovenste ploegen?

  • Ja, die zetten een mooie comeback in
  • Nee, gaat niet gebeuren dit seizoen
41+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie