‘Van de Beek op weg naar United-uitgang na nieuw fiasco’

Foto: ‘Van de Beek op weg naar United-uitgang na nieuw fiasco’

Donny van de Beek heeft opnieuw niet weten te overtuigen bij Manchester United. De middenvelder mocht van Erik ten Hag ook in het League Cup-duel tegen Aston Villa in de basis starten, maar de Engelse media zagen dat de middenveld zijn kans wederom niet pakte.

The Manchester Evening News was niet mals voor Van de Beek en beoordeelde het optreden met een 3. “Begon voor de derde keer op rij als nummer 10. Hij had elf balcontacten in de eerste helft, een lager aantal dan (doelman) Dúbravka. Opnieuw een anoniem optreden”, luidde het oordeel.

Volgens de krant is het tijd voor United om afscheid te nemen van Van de Beek. “Zelfs de komst van zijn voormalige mentor heeft zijn loopbaan bij United geen nieuw leven kunnen inblazen. Als hij de kansen die hij krijgt blijft verkwanselen, heeft Ten Hag geen andere mogelijkheid dan verder te kijken.”

Ook de Daily Mail denkt dat Van de Beek op weg is naar de United-uitgang. “De wedstrijd ging grotendeels aan hem voorbij. De trainer zal bezorgd zijn over het gebrek aan snelheid bij Van de Beek, die niet mee kan met het spel en niet op diepe posities in het veld komt.”

Craven Cottage

Premier League

13 november 2022

17:30

Fulham
Manchester United
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 13 november 2022 17:27.

Moet Ten Hag afscheid nemen van Van de Beek?

  • Ja, in de winterstop afscheid van nemen
  • Nee, gewoon erbij houden tot het einde van het seizoen
222+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie