‘Van Bommel wil Vertessen wegplukken bij PSV’

Foto: ‘Van Bommel wil Vertessen wegplukken bij PSV’

Na het vertrek van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) raakt PSV mogelijk nog een aanvaller kwijt. Volgens het Eindhovens Dagblad is Yorbe Vertessen in beeld bij het Belgische Royal Antwerp FC, de club waar Mark van Bommel nu trainer is en Marc Overmars technisch directeur.

Antwerp houdt de verrichtingen van Vertessen scherp in de gaten en de aanvaller geldt volgens het Brabants medium dan ook als kandidaat om de ploeg in deze transferperiode nog te versterken. Een concreet aanbod heeft PSV echter nog niet ontvangen van de Belgische club. Toch zou een transfer in een stroomversnelling kunnen geraken als PSV later in deze transferperiode nog een aantal nieuwe aanvallers weet binnen te halen.

Vertessen heeft in Eindhoven zijn status van beloftevolle aanvaller nog niet waar kunnen maken en kampte daarnaast met regelmatig blessureleed. De 22-jarige aanvaller kwam dit seizoen dan ook nog weinig in actie en mist daardoor het nodige wedstrijdritme. De Belg kan ook onder Van Nistelrooy niet rekenen op een basisplaats, waardoor een vertrek een logische optie lijkt voor beide partijen. Van Bommel kent Vertessen nog goed van zijn periode bij PSV toen hij de aanvaller al bij het eerste elftal vertrok. Het Eindhovens Dagblad meldt tevens dat Anderlecht niet heeft aangeklopt voor Vertessen.

De Oude Meerdijk

Eredivisie

24 januari 2023

18:45

FC Emmen
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 januari 2023 18:43.

Moet PSV Vertessen laten gaan?

  • Ja, die heeft het niveau ook niet
  • Nee, nuttige speler voor PSV
292+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie