‘Slot naar Liverpool is ook voor Feyenoord een winst’

Foto: ‘Slot naar Liverpool is ook voor Feyenoord een winst’

Geert den Ouden vindt dat er alleen maar winnaars zijn bij een overstap van Arne Slot naar Liverpool. Dat vertelt de oud-spits in de nieuwste uitzending van FC Rijnmond.

Den Ouden over Slot naar Liverpool: ‘Ik vind het voor iedereen een winst’

“Ik vind het voor iedereen een winst. Daar bedoel ik voor Feyenoord. Slot en Feyenoord hebben in elkaar geïnvesteerd. Slot is ontslagen bij AZ daardoor. Feyenoord heeft zijn nek uitgestoken voor Slot. Slot heeft zich prima ontwikkeld als trainer ook bij Feyenoord. Hij was al een goede trainer, maar hij heeft natuurlijk iets moois neer gezet.”

Den Ouden vervolgt: “Feyenoord heeft in Slot geïnvesteerd, ze hebben een dik salaris gegeven bij zijn laatste contractverlenging waardoor ze nu daar de vruchten van plukken. Slot gaat naar een mooie club. Feyenoord heeft wat centjes erbij waar ze ook weer wat meer mee kunnen. Het is een win – win. Daarin presenteert hij zich op een goede normale manier zonder poeha. Kan goed met de pers omgaan. Als hij gewoon zo gaat werken zoals hij doet, dus heel erg resultaat gericht, dan voorzie ik voor Arne Slot totaal geen problemen.”

Henk van Stee vindt het voor het Nederlandse trainersgilde in het geheel een positieve stap. “Ik denk de grootste valkuil kan zijn voor Slot, hoe gaat hij om met spelers die allemaal een staat van dienst hebben. Je hebt er niet één maar je hebt misschien twintig of vijfentwintig spelers die allemaal top zijn. Zijn visie op voetbal, manier van voetbal, het spelers beter maken, daar heb ik het volste vertrouwen in. In de relatie met die goede spelers moet ik nog zien.”

Slot wordt een groot succes bij Liverpool

  • Eens
  • Oneens
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie