United wil Antony niet wegdoen: “Hij gaat anders terugkomen”

Foto: United wil Antony niet wegdoen: “Hij gaat anders terugkomen”

Antony blijft vechten om te slagen bij Manchester United. Zaakwaarnemer Junior Pedroso stelt een snel vertrek niet aan de orde is voor de Braziliaanse aanvaller. Wel is het besef er dat het duidelijk beter zal moeten.

Braziliaan is gebrand om het te laten zien op Old Trafford

“United heeft tot nu toe geen enkele interesse kenbaar gemaakt om hem in januari of in de zomer te transfereren”‘, stelt de belangenbehartiger van de oud-Ajacied tegenover United in Focus. “Antony is gefocust op de tweede seizoenshelft. Hij weet dat hij voor doelpunten en assists moet zorgen en zijn prestaties moet verbeteren. Daar ligt zijn focus. We zitten met ons hoofd bij Manchester United.”

“Het heeft geen zin om alleen maar goede wedstrijden te spelen, hij moet doelpunten maken en assists geven. Daar is hij heel duidelijk in”, vervolgde Pedroso, die het volste vertrouwen houdt in de aanvaller. “Hij gaat anders terugkomen en veel meer laten zien dan hij dit seizoen tot nog toe heeft gedaan.”

Leefstijl oud-Ajacied

Aan de leefstijl van Antony ligt het in ieder geval niet, klinkt het. “Hij heeft thuis een zeer serieuze herstelroutine. In zijn woning beschikt hij over de voorzieningen om zijn spieren sneller en beter te laten herstellen. Hij heeft zijn dieet aangepast, gebaseerd op de adviezen van een voedingsdeskundige. Hij eet veel beter, hij slaapt beter en hij slaapt ook eerder.”

Anderhalf jaar geleden trok United de knip voor Antony en maakte maar liefst 95 miljoen over. Bij United weet hij echter nauwelijks te overtuigen, en wordt door veel voetbalvolgers bestempeld als peperdure miskoop. Volgens Transfermarkt is er van zijn hoogste marktwaard van 75 miljoen euro nog maar 35 miljoen over.

Zie je Antony nog slagen bij United?

  • Ja, tuurlijk wel
  • Zeker niet
233+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie