‘United-leiding is helemaal klaar met Cristiano Ronaldo’

Foto: ‘United-leiding is helemaal klaar met Cristiano Ronaldo’

Manchester United is helemaal klaar met Cristiano Ronaldo. Volgens The Telegraph overweegt de clubleiding zelfs om zijn contract te verscheuren.

Ronaldo zorgt al het hele seizoen voor ophef bij Manchester United. De 37-jarige aanvaller sloot pas later aan bij de selectie, ging meermaals eerder naar huis en haalde zondag keihard uit in een interview met The Sun. De routinier liet onder meer weten dat manager Erik ten Hag ‘geen respect’ zou hebben voor hem, waardoor dat andersom evenmin het geval is.

In Manchester is men er nu klaar mee. De Britse kwaliteitskrant heeft vernomen dat de United-leiding af wil van Ronaldo. De Portugees is niet langer welkom op Old Trafford, waar zijn verbintenis na dit seizoen afloopt. De kans is echter klein dat Ronaldo de rest van zijn salaris (640.000 euro per week) laat schieten en dus zal er een afkoopsom vereist zijn.

Eerder meldde Metro al dat Manchester United een boete van minimaal 1,1 miljoen euro gaat opleggen vanwege wangedrag van Ronaldo. In een statement liet de club weten: “De club zal met een reactie komen als alle feiten zijn vastgesteld. Onze focus blijft op de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en het voortzetten van het momentum, het geloof en de saamhorigheid die wordt opgebouwd onder de spelers, manager, staf en fans.”

Wint United bij Barcelona?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kan Ronaldo nog mee op dit niveau?

  • Ja
  • Nee
209+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie