United-fans verkiezen Weghorst boven grote naam

Foto: United-fans verkiezen Weghorst boven grote naam

De Nederlandse, Engelse en Turkse media zijn het over eens: Wout Weghorst is op weg naar Manchester United. De Nederlandse spits, die op dit moment bij Besiktas onder contract staat, krijgt steun uit redelijk onverwachte hoek.

Manchester United-fans werden de afgelopen weken lekker gemaakt met grote namen. De Engelse grootmacht is na het vertrek van Cristiano Ronaldo op zoek naar een nieuwe aanvaller.

Grote namen zoals João Felix werden al in verband gebracht met United. Ten Hag heeft bij Ajax bewezen dat hij liever een ander soort spits in de punt heeft staan. Net als Sébastien Haller valt Wout Weghorst onder die ‘sterke en grote’ spitsen.

Wout Weghorst naar Manchester United?

Hoewel je kunt verwachten dat United-fans liever de grote naam Felix zien komen, lijken de fans van The Red Devils de doelpunten van Weghorst bij Burnley niet vergeten te zijn. De Engelse ploeg degradeerde vorig seizoen, waarna Weghorst zich liet verhuren om in beeld te blijven bij voormalig bondscoach Louis van Gaal.

In Engeland staat Weghorst er nog goed op: veel fans van Manchester United spreken zelfs hun voorkeur uit voor de Nederlandse spits. Felix is niet alleen een heel ander type speler, de Portugees kost ook véél meer dan Weghorst. De verwachting is dat de Nederlander gehuurd wordt.

Een greep uit de Twitter-reacties

Nottingham Forest
Leeds
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 februari 2023 03:53.

Goede transfer voor United?

  • Ja
  • Nee
915+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie