‘United benadert mogelijke Ten Hag-opvolger’

Foto: ‘United benadert mogelijke Ten Hag-opvolger’

Manchester United neemt mogelijk na het WK al afscheid van Erik ten Hag. Vanuit Spanje is het gerucht opgedoken dat Luis Enrique klaar staat om Ten Hag te vervangen op Old Trafford. Dat meldt AS, dat stelt dat de Spaanse bondscoach na het WK vrij is en al gepolst zou zijn door de Mancunians.

Het Spaanse medium meldt dat Enrique al een aanbieding zou hebben ontvangen van United. De krant stelt dat de Engels grootmacht direct na het WK met de Spaanse bondscoach aan de slag wil gaan. De voormalig Barcelona-trainer heeft zijn contract bij de Spaanse bond nog niet verlengd, waardoor een vertrek voor de hand lijkt te liggen.

Atlético Madrid

De Engelsen zouden echter niet de enige kandidaat zijn om Enrique in te lijven. Ook Atlético Madrid zou volgens AS azen op de komst van de Spaanse coach. De Madrilenen willen na elf seizoenen af van Diego Simeone, die dit seizoen een mindere periode beleeft met Atlético.

Ten Hag kende een moeizame start bij United, maar lijkt inmiddels de boel aardig op de rit te hebben. De Nederlandse oefenmeester staat momenteel vijfde in de Premier League met een achterstand van elf punten op Arsenal. United is tevens nog actief in de Europa League, waar het Barcelona treft voor een plek bij de laatste zestien.

Wint Nederland met 3-0 van Ecuador?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Verwacht jij dat Ten Hag het seizoen afmaakt bij United?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, hij wordt vroegtijdig ontslagen
3841+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie