Transferverzoek Kishna blijft staan ondanks komst Advocaat

Foto: Transferverzoek Kishna blijft staan ondanks komst Advocaat

Ricardo Kishna wil nog altijd vertrekken bij ADO Den Haag. De aanvaller diende een transfer vorige maand een transferverzoek in bij de clubleiding. De komst van trainer Dick Advocaat heeft daar niets aan veranderd.

ADO draait een dramatisch seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Onder Dirk Kuyt presteerde de ploeg zwaar ondermaats, terwijl er ook op bestuurlijk vlak veel mis ging. In november diende Kishna, samen met ploeggenoot Thomas Verheydt, een transferverzoek in. Zij kunnen zich totaal niet vinden in het beleid van de club, onder aanvoering van algemeen directeur Edwin Reijntjes. Inmiddels is Kuyt vervangen door Dick Advocaat, die zondag debuteerde met een 4-1 nederlaag op bezoek bij Almere City.

De komst van Advocaat heeft er niet voor gezorgd dat Kishna het verzoek intrekt. “Nee, eigenlijk helemaal niet”, laat de 27-jarige aanvaller weten tegenover Voetbal International. “Wat wij toen naar buiten hebben gebracht, sloeg niet op de trainer. Dat er een nieuwe trainer is, is de beslissing van de club, dat verandert niets aan ons statement. Ik denk dat Thomas en ik best wel duidelijk hebben verteld waar het aan ligt en waar volgens ons het grotere probleem zit. We hebben ook samen afgesproken: we doen ons verhaal één keer in de hoop op beterschap.”

Uitdaging

Toch is er voor Kishna wel iets veranderd. “Maar het verhaal heeft natuurlijk twee kanten: je hebt nu te maken met een trainer als Advocaat. Dat is natuurlijk voor ons ook weer iets speciaals. Een Haagse trainer met zo’n verleden, met zo’n cv… Je bent gek als je zegt dat je die uitdaging níét aan wil gaan. Dat is hartstikke leuk. Het probleem zit hem voor ons vooral op bestuurlijk niveau. Maar nu ligt onze focus op het voetbal, daar zetten we ons heel hard voor in. Wij willen natuurlijk wel gewoon de wedstrijden winnen, want ons belang ligt bij de club. Hopelijk gaat dat de komende maanden beter lukken.”

Denk je dat Kishna alsnog blijft?

  • Jawel
  • Nee, definitief weg
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie